Sziszi és Terka blogja

Család lettünk. Nem szeretem a szentimentális dolgokat, de mégis csak ez életünk legnagyobb kalandja! Izgalmas lesz visszaidézni, mi történt veletek, velünk, DRÁGA GYEREKEINK. Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers

Facebook

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Bölcsi, csana, babysitter két felvonásban

2010.09.11. 14:21 - mertaera

 Part one

Ezek mind természetes állomásai a kisgyermeklétnek, de most, hogy ilyen-olyan elfoglaltságaink miatt igénybe kell venni mégis a szívem szakad meg. Párás szemmel révedezve gondolok rá, hogy mi van, ha eszébe jutok és nem talál, ha megijed valamitől és nem lesz kihez hozzábújni. Teljesen megbízom a gondozónőben, mégis aggaszt, hogy esetleg neki nem olyan a tűrőképessége, máshogy tolerálja a kis hülyeségeit mint mi. Nem tudom, hogy más szülők ezt hogy élik meg. Szilárd szerint mi nem vagyunk normálisak.
Egyébként úgy tűnik, hogy jól érzi magát. Mint minden gyerek, ő is színes tárgy orientált, abból meg ott jó sok van, boldogan játszik velük. Kortárs közösségben van, legalább kicsit fejlődnek a szociális kompetenciái is. Arra számítok, hogy minél többször viszem, annál nyugodtabban hagyom majd ott. A diplomaosztójára valószínűleg már relaxos leszek.

 

Part two

Az első rész bejegyzése óta eltelt pár nap és elfolyt pár könnycsepp. Öröm és boldogság volt az első két alkalom, viszont a harmadik otthagyáskor elromlott a dolog. Mivel mi nem vagyunk egy "sírnihagyós" típusú szülők, ezért most láttam először kisírt szemekkel a gyerekemet. Úgy döntöttünk, hogy nem szeretnénk maradandó kárt okozni a kis lelkivilágában, ezért maradt minden a régiben, vagyis gyerekkel az oldalunkon dolgozunk, tanulunk, teszünk-veszünk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardka.blog.hu/api/trackback/id/tr902288570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása