Sziszi és Terka blogja

Család lettünk. Nem szeretem a szentimentális dolgokat, de mégis csak ez életünk legnagyobb kalandja! Izgalmas lesz visszaidézni, mi történt veletek, velünk, DRÁGA GYEREKEINK. Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers

Facebook

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szokások jönnek és (remélem) mennek

2010.03.27. 23:11 - mertaera

Címkék: fürdés szokások huncut

Az ő kis vicce nyugodtam maradhat sokáig, mert édes, kedves, humoros. Azt találta ki, hogy minden pukija után hangosan kell nevetni. Teljesen következetes, még álomszopi közben is kineveti a cici mögül.

A másik már nem ilyen vicces, sőt kifejezetten borzasztó. Már egy pár hete nyűg volt a hajmosás, sírt, ellenkezett. Mivel kénytelenek voltunk néha mégis megmosni, ez annyira fájdalmasan érintette, hogy már a sima hajmosás nélküli pancsitól is fél. Úgy fürdünk, hogy ő belémcsimpaszkodik, és mozdulatlanul rámlapulva várja, hogy apa végre kivegye. Szappanozás közben véletlen sem szabad elemelnem a testemtől, mert iszonyatosan üvölt. Most ott tartunk, hogy a haja már zsíros és kicsit büdi is és Szilárddal előre rettegünk a holnapi naptól, mert akkor mese nincs: MUSZÁJ hajat mosni. Tudom, hogy ez is egy rossz szokás és előbb-utóbb vége lesz, de nem bírom nézni a kétségbeesett ábrázatát addig, amíg kinövi. Ha valakinek van ötelete, javaslata, akkor ne habozzon megosztani, mivel most először nem tudom, hogy mit csináljak?!

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardka.blog.hu/api/trackback/id/tr571873955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása